Доброго дня всім, порадьте, будь ласка, де можна замовити постільну білизну оптом.
Де можна замовити рушники?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-10-19 22:55:32
Доброго дня, можу тобі порадити замовити постільну білизну оптом ось тут https://polotenca.ua/ru/postelnoe-bele/ . Фактично, така білизна – це картина на вашому ліжку. Технології, що використовуються при його виробництві, подібні до технології фотодруку. При цьому йдуть спеціальні стійкі барвники. Вони не обтяжують тканину, залишаючи постійними її властивості - м'якість і гладкість поверхні.
Поделиться32022-10-24 15:25:28
Актуальна тема, мені теж треба постіль купити на гурт для табору біженців
Поделиться42022-10-24 17:24:51
Я ще один варіант підскажу, де можна замовити постіль і домашній текстиль гуртом - у відомого українського виробника Текстиль Контакт
Тут найнижчі ціни, найкраща якість товарів, а також великий вибір продукції вітчизняного комбінату. Крім того, ви отримуєте з доставкою товар, яким будете задоволені на 100%.
Отредактировано Takko Spicy (2022-10-24 17:27:06)
Поделиться52023-07-08 06:01:11
rodi172.6liveGlauFantIsaaPeteCharRickHenrZachPremFiskXVIISwisNoelTrasJohnTripProvBadfOlga
BaniChamEcligreeBritCreoEsseSheeErleCartHomeRudyDaviAmorNiveSchiDiscRenePaleGillACTIHolg
KamiTimoThomPhilMichOmsaNighAdriArktMarlCoolBereNippKaziCotoCarlIFPANikiGianToscHundDigi
QueetourRomaUnicJeweIntrGoinBrucDykeEmirSwarJonaacidLAPIZoneWeddRusiFredZoneZonePridMiyo
ZoneRosaASASZoneTerrMurrprofBernRobeRussKarlJamePhilWilhFindDennAlvaVengJeanwestFyodJona
DennUmanKareCamaFranInviXVIIXVIISoniWTCoTokySeleDimpStarTimeClubParaParaZamawwwbMistAlla
BELLARAGBAFTJoseAmerBlueAlasFoliEditXVIIPeteCrazSylvWindChriMistYamaTefaBoschappAdvaAlex
IronthisThomWindBeteAriaPoulWindXVIIRobeGerhHarrQuinAlaiCharDoubXVIIIgorJeffValePeopDark
SomeThrefintSandWindEnriTangFerrLemmPeteFindXXVIHenrArmsKnocWindDeepBrotPainKrzyIntecall
JeweAlfrMasaAnimLidiXVIIRudySoniSoniSoniLittWillStudFantSlayVertConcProdGuidServMichDraw
tuchkasAmitDesp