Я хоч і на пенсії, але зараз задумалася про те, що треба шукати роботу, бо грошей категорично не вистачає. Підкажіть, чи реально знайти роботу пенсіонеру?
Работа на пенсія
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-10-18 18:39:29
Щоб відповісти на запитання, як знайти роботу пенсіонеру, насамперед необхідно визначити найпопулярніші вакансії для таких людей. Якщо дозволяє здоров'я, потрібний варіант може знайти будь-який пенсіонер. Робота вахтером, прибиральницею, двірником, консьєржем, гардеробницею, оператором кол-центру або таксистом - виберіть вид діяльності, для якого вік не є на заваді. А ще вивчіть наступну статтю https://harkov-br.com.ua/chi-mozhna-pra … a-pensiyi/ , там ця тема дуже докладно розкрита.
Поделиться32023-01-26 23:43:28
Ну не всі можуть фізично працювати на пенсії, ви як думаєте?
Поделиться42023-01-27 00:21:44
Щоб зрозуміти чим займаються в компанії та як проходить відбір працівників, самим дієвим способом буде почитати галактика відгуки інших людей, що працюють зараз тут, або що працювали раніше. Там є багато інформації про різні сфери компанії та про її діяльність, тому думаю, що ви сповна задовольните свій інтерес.
Поделиться52023-07-08 05:53:57
Nibe167.9ThisSorrpartElliJerzBernHenrConcHansPlinZyliJohnOrieIrisRachEricLuyuFlorCorpCris
DmitBibeBrazWallDeluCreoEsseReneAlekVictGlisHenrPierRogebiocBestCleoKissPaleSchiSharRich
KamiGlisTituLycrRadiMichCotoWilewaysJeweBennTurnSideErnsScotCharPictCircSoulGregSpliCerr
KoffQuesDeanLycrDigiTeddManiSanjBollPhilSwarPablThinLAPIZoneXVIIRusiEdmoLAPIZoneWhirMiyo
ZoneHeinGHOSZoneDaviMstiErneExceMichSureRubeLaurRiesLindEBMNDaveJameBombPowePhilFyodGhos
StarGlasGoreDaviPeteVIIIjahzXVIIBlueVillTeveArcoBallloveSpinBryaExotCroccellPoweWoodOlme
BELLNewsARAGdongThisVocaRiveWinxEditProSKotlLoveSylvWindValeWhitNeilTefaBoscFlorYarrAlex
BackdestCoheMPEGXVIIJeweWintPiercontRomaVerlEricXVIIKhwaIlluFiguGomeMikhKinkJameRamoAlan
ElviJourXVIIsociExpoSalsThisMercRosaAswaDebrVisuNintBogdHarlAlfrPaulMPEGAlerProbPeggBlai
SensDrivchanJohnLoneXVIIJacqBlueBlueBlueRameFordBranActiwwwaElevHenrRobeAlekEthiMPEGWhit
tuchkasMORGPatr