Чи могли б ви порекомендувати адвоката, який має досвід у веденні справ, пов'язаних із дорожньо-транспортними пригодами? Як він підходить до вирішення складних юридичних питань, що виникають у процесі розгляду таких справ, і чи допомагає він у взаємодії зі страховими компаніями?
Допоможіть знайти професійного адвоката
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-09-26 16:18:45
Після того, як я потрапив у ДТП, я відчував неймовірний стрес і не знав, з чого почати. Поліція, страхова компанія, паперова тяганина – все це здавалось нездоланною перешкодою. Мій колега порекомендував адвоката по ДТП https://advokatkiev.top/ua/ Владислава Тимошенка, і я без вагань звернувся до нього. Владислав одразу ж надав мені чіткі вказівки щодо того, як діяти під час ДТП: не залишати місце події, зафіксувати все на фото, викликати поліцію і ні в якому разі не підписувати документи без консультації з юристом. Він взяв на себе всі питання щодо відшкодування збитків і страхової компенсації. Крім того, його професійний підхід до адміністративних та кримінальних справ допоміг уникнути неприємних наслідків. Всі процеси пройшли максимально гладко, і я зміг отримати компенсацію швидше, ніж очікував. Рекомендую Владислава Тимошенка всім, хто потребує допомоги після ДТП – він справжній професіонал!