Интересное в сети

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Интересное в сети » Разговоры на любые темы » Який ноутбук буде понадійніше працювати?

Який ноутбук буде понадійніше працювати?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Привіт всім! Я хочу придбати собі новий ноутбук, але не знаю, на що звернути увагу при виборі. Який бренд найнадійніший і які характеристики варто вибирати? Я буду використовувати його для роботи та розваг. Буду вдячний за будь-які поради!

0

2

Привіт! Я вже кілька років працюю з ноутбуками і можу порадити тобі звернути увагу на бренди, такі як Dell, Lenovo, HP або ASUS. Важливі характеристики для роботи і розваг - це процесор, оперативна пам'ять, відеокарта і жорсткий диск. Ноутбук з Intel Core i5 або i7, 8 ГБ оперативної пам'яті, дискретною відеокартою і SSD-накопичувачем буде досить потужним для будь-яких завдань.

0

3

Привіт! Я працюю в сфері IT і можу порадити вибрати ноутбук з процесором Intel Core i7, 16 ГБ оперативної пам'яті, NVIDIA GeForce відеокартою і SSD-накопичувачем на 512 ГБ або більше. Також варто звернути увагу на Дозвіл екрану і час роботи від батареї. Бренди, які варто розглянути, - це Apple, Lenovo, Dell та HP.

0

4

diana написал(а):

Привіт! Я працюю в сфері IT і можу порадити вибрати ноутбук з процесором Intel Core i7, 16 ГБ оперативної пам'яті, NVIDIA GeForce відеокартою і SSD-накопичувачем на 512 ГБ або більше. Також варто звернути увагу на Дозвіл екрану і час роботи від батареї. Бренди, які варто розглянути, - це Apple, Lenovo, Dell та HP.

Привіт! Я фахівець у галузі ноутбуків і можу порадити ноутбук з Intel Core i7 або i9, 16 або 32 ГБ оперативної пам'яті, дискретною відеокартою NVIDIA або AMD та накопичувачем SSD на 1 ТБ або більше.
Також варто звернути увагу на якість екрану, його розмір і дозвіл, а також на час роботи від батареї, я купував тут ноутбук https://zhuk.ua/noutbuky/ варто звернути увагу на такі бренди, як Apple, Dell, Lenovo, HP та ASUS. Думаю що багато хто зможе вам допомогти з вибором, але краще в магазині жжук , там кращі консультанти.
https://skr.sh/i/280423/779nLsfV.jpg

0

5

Маю тільки позитивні враження від покупки ноутбука Asus на www.dkt.ua/noutbuki-asus/. Великий вибір, швидка доставка і професійне обслуговування. Тому рекомендую цей магазин з упевненістю. Та й ціни тут просто неймовірні. Дуже класний магазин.

0

Вы здесь » Интересное в сети » Разговоры на любые темы » Який ноутбук буде понадійніше працювати?