Підкажіть будь ласка, де зараз можна купити досить багато якісного еластичного бинту? Я просто думаю що не знайду нічого хорошого, тому що буде дорого.
Де придбати еластичний бинт?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-12-25 22:21:46
Не факт що буде дуже дорого, просто сходіть у місцеву аптеку і подивіться там еластичні бинти, інші місця де таке купити ще можна, я навіть не знаю, тому що це буде напевно не така якість.
Поделиться32022-12-25 22:22:08
Нормальна справа, це просто взяти і прийти в нормальний магазин, точніше аптеку, але просто справа в тому, що у мене в місті зараз нормальні аптеки закриті і не можу знайти нічого хорошого у звичайних.
Поделиться42022-12-25 22:23:00
Підкажіть будь ласка, де зараз можна купити досить багато якісного еластичного бинту? Я просто думаю що не знайду нічого хорошого, тому що буде дорого.
Думаю, що найкраще купувати товари в інтернет магазині, тому що там буде все якісне, я вам рекомендую зайти в каталог еластичних бинтів https://www.medtechnika.com.ua/ua/bynty/ тут вони коштують дешево, вони якісні та хороші, мені подобається що тут доставка швидка і товар можна купувати у великій кількості, та й загалом тут плюсів дуже багато.
Навіть іноді дивлячись на ціну, здається, що товар коштує занадто дешево і нібито навіть хочеться злегка переплатити, але виявляється, що в цілому все добре, доставка приїжджає, товар дуже якісний.
Поделиться52023-08-19 18:01:21
Всякое бывает в жизни.