Интересное в сети

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Интересное в сети » Разговоры на любые темы » Набір для приготування коктейлів

Набір для приготування коктейлів

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня всім! Я недавно дуже зацікавилась приготуванням коктейлів, і хочу придбати набір з якого вже можна його приготувати. Порадьте дійсно цікавий набір для приготування смачного коктейлю, та інтернет-магазин, де його можна купити.

0

2

Я сама дуже люблю готувати коктейлі, особливо коли до мене приходять мої подруги. І я вже не один раз купувала набори для їх приготування, це дуже зручно. Можу тобі підказати в якому магазині їх купувала, там вибір шикарний.

0

3

А я ще тільки планую зайнятися приготуванням коктейлів. Порадь мені якийсь набір, з якого вийде дуже смачний коктейль. І щоб мені було зручно, поділись посиланням на магазин, щоб я могла ознайомитися з асортиментами та цінами.

0

4

Сміливо можу тобі порадити коктейль Old Tallinn (набір інгредієнтів) х10 на основі Vana Tallinn https://maudau.com.ua/product/kokteil-o … na-tallinn який можна придбати в інтернет-магазині Maudau. Лікер має м'який вершковий смак, але він досить п'яний – міцність 40-50%.

Щоб приготувати, коктейль "Олд Таллінн" тобі знадобиться класичний Vana Tallinn. До складу лікеру входять міцний ямайський ром, екзотичні апельсин та лимон, а також ретельно підібрана комбінація спецій. У трохи пряному смаку відчуваються нотки ванілі, карамелі, нуги та кориці. З даного набору виходить 10 порцій смачного коктейлю. Зараз на даний коктейль хороша ціна, тому купуй, і пробуй готувати, в тебе точно все вийде.

https://forumupload.ru/uploads/001a/f0/ad/209/t247882.png

0

Вы здесь » Интересное в сети » Разговоры на любые темы » Набір для приготування коктейлів