Доброго дня всім! Я недавно дуже зацікавилась приготуванням коктейлів, і хочу придбати набір з якого вже можна його приготувати. Порадьте дійсно цікавий набір для приготування смачного коктейлю, та інтернет-магазин, де його можна купити.
Набір для приготування коктейлів
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-01-24 17:10:27
Я сама дуже люблю готувати коктейлі, особливо коли до мене приходять мої подруги. І я вже не один раз купувала набори для їх приготування, це дуже зручно. Можу тобі підказати в якому магазині їх купувала, там вибір шикарний.
Поделиться32024-01-24 17:12:57
А я ще тільки планую зайнятися приготуванням коктейлів. Порадь мені якийсь набір, з якого вийде дуже смачний коктейль. І щоб мені було зручно, поділись посиланням на магазин, щоб я могла ознайомитися з асортиментами та цінами.
Поделиться42024-01-24 17:18:53
Сміливо можу тобі порадити коктейль Old Tallinn (набір інгредієнтів) х10 на основі Vana Tallinn https://maudau.com.ua/product/kokteil-o … na-tallinn який можна придбати в інтернет-магазині Maudau. Лікер має м'який вершковий смак, але він досить п'яний – міцність 40-50%.
Щоб приготувати, коктейль "Олд Таллінн" тобі знадобиться класичний Vana Tallinn. До складу лікеру входять міцний ямайський ром, екзотичні апельсин та лимон, а також ретельно підібрана комбінація спецій. У трохи пряному смаку відчуваються нотки ванілі, карамелі, нуги та кориці. З даного набору виходить 10 порцій смачного коктейлю. Зараз на даний коктейль хороша ціна, тому купуй, і пробуй готувати, в тебе точно все вийде.